0 varer i kurven. I alt: 0,00 DKK

Hvad er Gå Til Golf? 

Gå Til Golf er navnet på et innovativt træningskoncept som Dansk Golf Akademi startede i 2014 op, hvor du i lighed med fitness verdenen kan abonnere på træning.

Konceptet går i sin enkelthed ud på at du kan træne alt det du lyster for 299 kr/md, på alle vores Gå Til Golf hold. Du kan endda slippe endnu billigere alt efter dit aktivitetsniveau.

 

Hvad får jeg for 299,-/md

For 299,-/md får du fri adgang til alle de træningshold vi har hver uge. I menuen til venstre kan du se de mange forskellige hold fordelt på vores forskellige lokationer. Vi har hold følgende steder: 

  • Royal Golf Club (København)
  • Golf i Lunden (Charlottenlund)
  • Frederikssund Golf Klub
  • Indoor Golf i Kokkedal
I vinterperioden (fra november til marts) stopper holdene i Golf i Lunden samt i Frederikssund Golf Klub. Men i Royal Golf Club samt i Indoor Golf i Kokkedal fortsætter træningen for fuld musik.  

Tilmelding

Når du skal melde dig til Gå Til Golf, kan du enten møde op på en af vores lokationer, og vores team hjælper dig med tilmeldingen. Ellers kan du udfylde følgende to formulare og sende dem i en mail på bogholderi@djga.dk

Når du har tilmeldt dig vores koncept modtager du en rabet kode. Denne kode bruger du når du skal "betale" for de hold du gerne vil på. Hvis du har købt et albatros medlemsskab, giver din kode dig 100% rabat på alle normale hold.